3x Flow

3x Flow

Het afgelopen jaar zijn er drie online blogs verschenen op de website van Flow magazine waarin ik geïnterviewd werd over diverse thema’s. Eén blog gaat over mijn inspiratiebronnen waarbij ik vertel over twee, voor mijn werk, zeer inspirerende kunstenaars. Een andere gaat over de kalender die ik heb geïllustreerd voor het Paperloversbook van 2017 en het laatste artikel gaat over mijn overname van het Flow pinterest account in de maand november 2017.

Hieronder deel ik de linkjes, voor wanneer je het leuk vindt om te lezen!

1. https://www.flowmagazine.nl/flow-magazine/gezien-in-flow/dit-inspireert-mij-3.html

Een kort interview waarin ik mijn bewondering uit voor het werk van Henri Matisse en Charlotte Salomons.

Matisse- red room- remake illustration

2. https://www.flowmagazine.nl/lezen/illustratoren/agnes-over-haar-kalender.html

Voor de jaarlijkse uitgave ‘Book for paperlovers’ van Flow Magazine mocht ik een gehele kalender maken! Een ontzettend gave klus. De enige restrictie die ik kreeg was het thema ‘Oost’ en dat verklaart ook alle kleine verwijzingen en Aziatische details. Spot jij ze? Het boek, waar de kalender in zit, is nog steeds online te koop via de website van Flow Magazine. Meer over weten? Flow interviewde mij over de kalender.

 

3. https://www.flowmagazine.nl/lezen/illustratoren/de-mooiste-van-agnes.html

Ik ben een echte trouwe Pinterester dus toen Flow me vroeg om namens hen al mijn inspiratie te delen hoefde ik daar niet lang over na te denken: heel erg leuk om te doen!